sábado, 10 de octubre de 2009

JAUME PAGÈS. La contra.

Obro aquest apartat perquè quan llegim articles de diaris els col·loquem separats de les pròpies sessions. El primer article que ens va donar en Marian és el d'aquest home que el títol era:

"Un buen maestro contiene multitud de futuros"

Bueno, jo crec que en aquest article, Pagès, ens parla de la gratitud que és ser mestre. Que després dels anys, et venen a veure els antics alumnes i això t'omple de felicitat. Parla que si un alumne triunfa, el mestre ha triunfat el doble.

També parla de les universitats actual i que és més fàcil estudiar ara que no pas abans.

Finalment també parla del "secreto" d'un bon estudiant no? I diu que són les ganes per aprendre.


Fiqueu més idees que treieu del text en els comentaris i taaaal!!!
apaa, fins dimarts!! :D

1 comentario:

  1. OPINIÓ - ESTHER:
    "-El secreto de un buen estudiante?
    -Las ganas. [...]"

    Marco aquesta frase de la entrevista a Jaume Pagès per poder-la comentar amb vosaltres.
    Dintre d'aquesta contra de LaV, ens planteja la situació que ell va viure a la seva joventut, i que no ens queda tan llunyana com ens pensem.
    JP considera que els estudiants d'ara no construeixen fites, objectius d'excel.lència i millora. Suposo que és un concepte estès a la nostra societat del que haurem de lluitar per demostrar tot el contrari. Pot ser val la pena demostrar-nos i prendre consciència d'aquesta situació per poder millorar-la. Precisament dintre dels estudis de magisteri, nosaltres ens convertirem en eines de acompanyament per a nous estudiants.
    Per últim citaré una frase de l'article:
    "En realidad, sólo fracasa quien no lo intenta.[...]equivocaos y acertaréis! Y si se toman en serio a sí mismos, ya han ganado."
    Conclusió: Intentem-lo...

    ResponderEliminar