viernes, 13 de noviembre de 2009

Carnestoltes a l'escola!!!!



Estem al febrer. Fa molt fred al carrer, però a les aules de primer d'EGB, l'ambient es càlid i alegre.


És la setmana de carnestoltes, i les senyoretes han decidit que aquest any, els nens i nenes es disfressaran de maduixa


A la classe hi ha plats de plàstic a sobre de les taules agrupades de cinc per a que els alumnes estiguin en grups de rotllanes.


A dintre dels plats hi ha plastidecors de color vermell per a pintar les siluetes de maduixa gegant, que la senyoreta Rosa ha retallat per a la Vanesa i els seus companys. N'hi ha dues per a cadascun, una per al pit, i un alatra per a l'esquena, enganxades amb dos cordills passats per les espatlles.


La Vanesa s'afanya en pintar, perquè veu que el grup del costat ja ha acabat, i estan construint les fulles de la maduixa, que se les colocaran al cap.


És una setmana divertidíssima. La Vanesa es mor de ganes de que sigui dilluns per a cremar a carnestoltes. Sap que toca sortir al pati a lluir la disfressa que hem estat treballant.


Mentre s'afanya en acabar de pintar, mira que la finestra i veu un escenari. Ja s'imagina al duet cantant cançons divertides mentre ella balla amb els seus companys i les seves germanes al pati. Tot seguit sap que cremaran al carnestoltes i que en acabar, marxarà tota contenta amb la seva disfressa de maduixa.

Vanesa Beltran Pelegrín

No hay comentarios:

Publicar un comentario